Fotoboken 2016 har kommit... äntligen

Fick ta tag i det med bilderna jag tog i Amsterdam 2016, det är ju som sagt snart ett år sedan man var där. Hade 50% på boken så det passade bra.

Denna gång lade jag inte ner så mycket tid på den utan gjorde den enkel och det gillade jag faktiskt. Lite större bilder och knappt ingen text, några bilder står texten på, inte störande enligt mig och det är viktigast.
Denna gång i boken blev det en hel del mobilbilder för att jag hade inte med systemkameran varje gån vi var ute för att det var lite tungt tycker jag. Sedan har man varit på samma ställen ett antal gånger och inte kul att ta kort på samma motiv varje år, jag förutan Spiegelgracht som jag har gjort ett antal gånger nu.
Har samlat på mig ett gäng böcker nu, 2009, 2012, 2013, 2014, 2015 och 2016.
2013 var det både sommar och jul i för då var jag där två gånger.
Mina första fyra Amsterdamböcker gjorde jag på Fujifilm medans de två sista är gjorda på Photobox.
Gick ner i en dipp nu och blev supertrött... sitter på balkongen och bloggar för det fläktar gott och frisk luft håller en vaken, men kommer väl somna bara jag sätter mig i soffan när jag går in. Var uppe vid 5 idag och igår var jag uppe vid 6, ingen sovmorgon här inte.

Min lilla oas på balkongen.
Så underbart att ha detta bord ute på balkongen, man kan göra så mycket mer när man har det här.

Fick se mina minnen på Facebook och såg då att det var ett år sedan jag och brorsan var i Göteborg och tittade på Iron Maiden.
Underbar dag måste jag säga, med fint väder och massa Maiden fans på Göteborgs gator.
Ni får ha det lugnt och ha en underbar lördag kväll.
Kramizz
Taggar: Fotobok, Iron Maiden, Konsert, Musik;

Kommentarer :

#1: Anneli

Vad fint du har gjort med böckerna. Jag kommer ju aldrig ut nånstans o kan ta bilder, här hemma vid har jag nog tagit på varenda hörn =)

Det är ju så kul att ha o titta tillbaka på.

Ha en fin kväll, kram ♥

Svar: Tack! Ja du, jag har också tagit en massa kort där man bor och det börjar bli lite tråkigt nu, man vill till andra ställen men oftast behöver man en bil för att komma till fina ställen och komma på VART man skall. Sedan skall man klara av att ev kunna gå om det är så att man skulle behöva det.Vi hade trevligt på Rosenlund och Stadsparken. Ja det är ju så att man gärna tittar i de böckerna emellanåt. 2009 var man på ställen man inte sett igen bara för brorsan som guidade oss men sedan har mamma och jag gått själva så då hamnar man lätt på samma ställen hehe...
Hoppas att fötterna blir bättre på dig snart. Kram
Pernilla Johansson

skriven

Kommentera inlägget här :