Blommor, pina och nya dojjor

Jag och mamma var ute en sväng och vi satte oss på en soffa, så kom det fram en och sa vilken vacker mur av Rhododendron, först då reagerar jag att ja det är det.
Tog ett par kort med mobilkameran som överraskade mig att ta så bra bild nära på en blomklase.
Här syns halva muren, den är sväng så därför får man inte med hela.
Jag håller på att kämpa på med min Buddha för fullt. Det går sakta framåt, har haft en hel del migränattacker så därför har jag en del dagar inte kunnat göra så mycket.
Det här med håriga ben så vill man ju få bort det oönskade håren, jag har kört mycket med att raka dem med en ladyshave och emellanåt de Wax stripsen som finns i affären men det är ju inte alltid det funkar för mig och sedan är det så kladdigt.
Hade funderingar på att gå till en salong och vaxa men sedan kom jag att tänka på en epilator så på lunchen blev det en tur till NetonNet som är granne med jobbet och kom ut med en pinmaskin.
Ja det skall göra ont men hoppas att man skall slippa hålla på att köra med det flera gånger i veckan utan bara en gång i månaden. Min kollega säger det mer ont än att vaxa sig. Ja ja det är bara att bira ihop om man vill bli fin. Hehe...
Återkommer efter att jag "vågat" testa den hehe...

Nu är det jordgubbstider och nu skall det finnas gott om det i år sägs det.
Jag har köpt mina första svenska jordgubbar som vara lite åt det sura hållet, men med lite vanilj kesella så blir det bättre.

Mer shopping har det blivit... idag på luchen blev det Intersport för vi var där för att kolla ut nya kläder till Smålandslaget som skall ha det när det är dags att spela SM.
Då passade jag på att köpa nya skor för att mina är blankslitna under för att jag lever idem för att jag måste ha den typ av skor på mig för min inflammation under fötterna.
Blev samma märke och skor som innan, de har ändrat lite på dem men inte mycket. Jag har specialinlägg och det som de ändrat på är att klistra fast innesulan i skon. Skulle behöva ta ut den för att få plats bra i skon med mina inlägg.
Gore-Tex är ett måste för min del. Nu kan jag slita på dem när jag går runt i Amsterdam. :)

Nu tar jag helg... gör ju det redan på torsdagar. Skall hämta ut ett paket, kan vara min fotobok från förra årets Amsterdam resa eller så är det något från Wish. Väntar på en del saker men än har de inte hittat fram.

Ha en skön dag
Kramizz
Taggar: Blommor, Hantverk, Shopping;

Kommentera inlägget här :