Öronproblem

I Amsterdam började öronen slå lock sedan kom klådan. Tänkte inte så mycket på det, tänkte att det hör ihop med förkylningen.

Har haft förkylning då öronen slår lock.
Men nu har det varit ett tag.

Igår kom jag tänka på att jag har haft detta innan och det kom efter jag hade varit i Amsterdam 2013. Jag var hos läkaren och fick några droppar, men tyvärr så datumet utgången. 

Googlade lite och såg att det fanns ett receptfritt alternativ som jag åkte till a6 och köpte. Om inte detta hjälper så blir det läkaren nästa vecka så de får kolla mina öron.

Läste att det kan bero på att vatten kommit in i örat så man skall helst använda öronproppar när man duschar. Så det fick bli ett paket sådant också.


Har ingen klåda nu för tillfället. Kom lite efter ett antal timmar. Man skall ju använda det 3 gånger per dag så det var väl på tiden att sprayar öronen igen.

Köpte en liten anteckningsbok på Panduro också när jag var på a6. Tänkte anteckna lite saker i den och smidig att ta med sig om man skulle behöva det.

Pennan fick jag för en hel del år sedan av en chef som graverade pennor, vi anställda fick det i julklapp. Det står stulen från Pernilla Johansson.

Sitter och små kollar på The Hobbit, Samugs ödemark.
Sedan blir det sängen.
Natti natti

Taggar: Shoppa;

Kommentera inlägget här :