Jobb, shopping och Pinchos

I fredags blev det att åka till jobbet en sväng. Jobbade en timme för att få iväg lite levfakturor på betalning och lite annat, sen bar det av till IKEA för lite shopping. Dags att köpa ramar till mina pärltavlor. Har dragit lite på det.
Dessa fick ha en vit kant runt för att annars hade de ramen varit för stor och tyvärr stal det vita lite av motivet. Men hade jag valt en mindre ram hade inte motivet fått plats, då var dette den ända lösningen.
Som synes resväskeskyddet har samma stil.
Amsterdam tavlan fick plats i ramen i alla fall. Blev nöjd med detta och alla dessa tre är nu uppsatta.
I sovrummet valde jag vita ramar  på de två som skall hänga där, de har jag ännu inte satt upp.
Blev så nöjd med min Buddha.

Jag tror att mitt paket 3 fårn Wish inte kommer fram med min tång, men hittade en annan tång som verkar bra på IKEA för 10 kr.
Hoppas att man gillar den så behöver jag inte tänka på den som är borta.
Tänkte att jag skulle ha kryddorna i lådan och köpte tre stycken kryddhållare men endast två fick plats i min lilla smala låda. Så många kryddor kommer inte få plats men jag vill inte ha för många heller för den delen för det blir bara att de blir liggandes.
Har jag svart peppar och cayennepeppar hemma så är jag nöjd hehe. Nä svart peppar är inte med på bild för det är i en kryddkvarn :)

När jag sprang ner till affären en sväng efter jag kommit hem och lämnat IKEA shoppingen så ringde telefonen då ville en man komma och mäta mitt kök. Så det var att skynda sig att handla och sedan hem och ganska snart dök han upp, han mätte inte direkt utan kollade och såg väl att det var ett standard kök och räknade luckor mer och skrev upp. Så det blir spännande och se när det kommer upp de nya luckorna, jag glömde och fråga hur länge det dröjer. 
Jag väntar på tapetsering också i köket, de har inte hört av sig ännu, men hoppas att det kommer ske efter sommaren också.
Sedan skall jag beställe en ny spis också med häll. Man kan uppgradera det innan och betala en slant, jag skall betala 700 kr och det kan det vara värt. Tror summan skunker för varje år. Sedan kommer mitt kök vara som nytt.
Har lite planer på den lilla vägg jag har men då måste jag ha en som borrar men det skall man nog kunna fjäska för någon med borr :)

Sedan på fredagskvällen var det dags för att äta på Pinchos med vännerna men stackars Eva mådde inte så bra så hon kunde inte hänga med så det blev jag och Lotta kvar så jag stälde frågan till mamma om hon ville hänga med och det ville hon. Så hon fick gå dit för första gången, för mig och Lotta besök nr 2. 
Gott som vanligt och mätt... orkade inte äta upp allt.
Sötpotatisstrips är gott... sallad för att man behöver det och lite vitlöksbröd.
Den kvällen var man mätt :) Hehe mamma hon mådde inte så bra för hon hade blivit övermätt. Hon tog lite mer mat.... jag tänkte till med salladen för det blir man inte så full i magen av :)

Det blev en bra fredag, så lördagen blev lugn med ett besök på kyrkogården för att mormor skulle ha fyllt 92 år om hon hade fått leva vidare.

Ha en skön söndag
Kramizz
Taggar: Shopping, Vänner, Äta ute;

Kommentera inlägget här :