En liten ommöblering

I söndags tog en tanke fast i mig att ändra bara lite i sovrummet att en byrå skulle hamna där stolen står och att stolen skall hamna vid en sekritär. Tanken tog form i måndags då det var lite sent att börja med det på söndagen då jag inte vill störa grannar. Hade en bra "skräphörna" där stolen skulle stå det var gott att rensa bort den.

All denna omflytt beror på att jag satte upp min pärltavla på Buddha hehe... Men det är gott att få klart det också så har man lite iordning i sovrummet.
Så blev det.  Jag har ingen förebild för jag orkade inte ta kort på röran hehe... Den säkritären skulle jag vilja bli av med men först måste jag hitta nya byrån som jag vill ha det. Jag har inte gjort det ännu, jag kollar runt emellanåt. jag vill ha vita som får plats på hela den väggen. det är inte lätt att hitta. Antingen måste man hitta en vanlig bred och en smal. Eller två som är mellan medium och smal breda. Jag vill ha många lådor för att få plats med kläder från garderob som jag vill ha till annan förvaring i.
Den höga byrån fick ta plats där stolen stod innan... ja som ni ser passar inte den färgen på sängbord och sekritären ihop. Därför jag vill bli av med den hehe...
Tavlorna är mina egna fotografin... en med krukan med vatten tog jag kort på i Hjo och den andra är Amsterdam från mitt första besök hos brorsan 2009.
Sekritären stod innan i hallen men när jag fick nytt golv i hallen så skar sig möbeln och mattan så jag fick köpa nytt till hallen. Jag kommer byta matta i sovrummet sedan också men först skall köket bli klart.Troligen kommer det bli likadan matta som i hallen i sovrummet och då kommer det skära sig igen. Hehe
När jag höll på med att fixa i sovrummet så stack en båge rätt in i armhålan, happ en bh paj. Det blir att panikbeställa nya för att jag behöver det nu när man skall åka bort snart... Upptäcker att de inte kommer att komma fram i tid och ingen expressfrakt har de heller... typiskt.

Så det blev att igår ta bussen till a6 och leta efter bh:n, men först blev det IKEA och lämna tillbaka det kryddställ jag hade köpt förmycket, satt i kö där. Sedan blev det Kapphal och fick tur och väl tag i bh där, de hade ta 3 betala för 2 så det blev en gratis men ändå 600 kr poff borta. Om jag hade beställt hade jag fått 6 bh för det priset. Men men nu skall jag allt klara mig :) Inga bågar i armhålan ;)

Blev andra småärenden fixade också på a6 och hungrig blev jag så jag tänkte köpa mig en hamburgare på McDonalds och ställde mig i den ganska långa kön. Det var ju ett antal minuter man stod där för inte har de bråttom bakom disken... är det bara jag som blir lite irreterad på en del människor när de skall beställa. Hehe kanske hungerirretarad ;)
När man står i mer än 5 minuter i kö så hinner man väl bestämma sig för vad man skall beställa... när när de väl kommer fram så måste de fundera på vad de skall ha och står och tänker på vad de skall äta.

Väl hemma så skulle det pantas flaskor som jag sparat på för att få lite extra russel till resan, åkte iväg till Huskvarna sortergård som är den enda som har att man kan få pengarna insatta, men vadå? Apparaten trasig, så det var bara att åka hem igen med alla säckar. Att man alltid skall vara i sista minuten. Så det är inte säkert att man får de pengarna innan resan nu. Får väl ringa och kolla innan man åker nästa gång så man inte kommer dit och den inte är fixad.
Så stor stad som Jönköping inkl Huskvarna är så borde det väl finnas mer än en i hela stan. Den nya sortergården på Råslätt satta de in en men den skänker man pengarna till välgörenhet eller får ett kvitto att handla för, vet inte riktigt hur det funkar.

Får se hur det går med min pant hehe.
Ha en skön fortsatt vecka
Kramizz
Taggar: Inredning;

Kommentera inlägget här :