Crock Pot tajm snart igen

Idag så blev det att jag ringde Vård centralen gällande mina öron. Det kliar och är lock i dem och det har varit i snart en vecka. Det är inte med flygningen att göra utan det började några dagar innan jag flög hem. Tror det har med förkylningen att göra men nu är det en inflammation i dem. Så nu skall droppar i dem, men hur lätt är det när man skall göra det själv. Jag får göra det bästa jag kan. Så skall jag håla för näsan och blåsa ut så kanske det skall släppa i öronen. Hade tur och väl inget vatten i öronen.
Håll nu tummarna att det kommer försvinna nu. :)

Suttit och kollat efter lite recept på mat att göra i Crock Pot grytan. Hittade några som föll mig lite i smaken som kan vara värt att testa.

Korv stroganoff, köttfärssås, Sweet chili kyckling och Currykyckling gryta.
När alla ingredienser är inhandlade så åker min svarta potta fram. Många matlådor till jobbet sedan.
Om ni skall köpa en Crock Pot så ta en med timer som håller värmen efter tide gått ut. Då behöver man inte vara hemma exakt när maten är klar. Min svarta var bäst i test 2015 så lite av den anledningen jag köpte den för något år sedan.
Men idag hade jag kanske inte köpt den utan valt den som man kan steka i för att slippe hålla på med stekpanna på de recept då en del kött skall stekas på lite. Visst det är priset också. Min potta ligger på ca 700 kr medans den vita med stekmöjlighet kostar runt 1500 kr.
Jag kanske skall sälja min och byta upp mig hehe :)

Listan kommer bli lång när man skall handla sedan, får sitta och räkna ihop hur mycket man skall handla sedan.
Får väl sätta mig med det innan onsdagen då det är handling som gäller.

Åt goda strips i Amsterdam som är tjockare, Jag har inte sett att det finns att köpa i Sverige. Brorsan gjorde det i sin Airfryer och de blev så goda och krispiga. Nästan som när man äter ute.
Som på bilden så är de större... någon som har sett det i en affär i frysdisken?

Det blir att göra egna hehe, men det är inte alltid de blir så krispiga när man gör dem själv. Jag är ju prylgalen så nu har jag beställt en Pommes frites skärare, får se om man kan göra tjocka i den och köra dem i Airfyern.

Hoppas att det den kommer i veckan... kanske skall lägga till potatis... men funkar färskpotatis bra att göra strips av?
Eller finns det annan potatis som funkar nu?

Har ni sett att min blogg har mina instagram bilder vid headerbilden?
Det är nytt, där kommer man se mina senaste bilder framöver.
Ha en riktig skön vecka.
Kramizz
Taggar: Crock-pot, Mat;

Kommentera inlägget här :