Back in Amsterdam

Ja då var man här igen. Härligt.

Det blev byte flyg igen för vi fick ett bra pris, men visst sjutton är det bättre att åka direkt.
Denna gång blev det Landvetter till Stockholm och sedan Stockholm till Amsterdam.
Resan gick bra och allt med Hannes. Han slocknade ordentligt på flyget till Amsterdam. Han var nog väldigt trött.

Hannes blev handmatad på Landvetter för han vägrade äta. Mat behövde han och han åt så gärna när mamma gav honom mat.

Jag har blivit förkyld och det gjorde så ont i öronen när jag flög, särskilt ner mot Amsterdam så det slog lock för öronen. Inte alls kul.
Hoppas det blir bättre när man skall hem.
Det har inte hänt så mycket här.

I tisdag så var jag och brorsan på Boom Chicago och tittade på stand up. En man från USA som heter Steve Hofstetter heter han. Jag har inte hört talas om honom innan. Verkar vara populär på Youtube. Han var ute på en kort turné i Europa. 

Igår var vi ute på en egen båttur, vi hade hyrt det själva och hundarna fick följa med. Det var trevligt men det regnade så mycket så jag inte kunde ta kort. Det var så tråkigt för jag hade verkligen hoppats på att få lite fina kort.

Vi åkte förbi de kvarter vi brukar hålla till och sedan blev det att åka lite på Amstel och bakom Centraal stationen och vi åkte även in på plantage området där botaniska trädgården finns som jag skulle vilja besöka och ta kort på. Vi åkte förbi zoo också och såg giraffer.

Red Light distrikt åkte vi in i också, de fönstertjejerna finns på andra områden med strax efter den gamla kyrkan fanns ett hus där man såg två tjejer stå i fönstret.

Idag hoppas jag att man kommer ut på lite shopping för nu har det blivit två icke dagar med shopping och det går ju inte hehe.

På återseende
Kramizz 

Taggar: Amsterdam, Resa;

Kommentera inlägget här :