Julen är kommen och 90 års kalas

Tiden går fort och nästa vecka är det jul redan. Det går för fort.
Granen är redan uppe då det blev ett inställt julbord. Tur i oturen ställde vädret in för det visade sig att inte  hade bokat julbord och att just den dagen hade de inget julbord.
Så för mig blev det att fixa till granen den dagen. Köpte band att ha i den, lite amerikanskt, fått mycket beröm för den. Disneygran.Alltid kul att få uppskattning.
Blev hem till mamma en sväng idag och klä hennes från då hon fick upp den och fick hem lite jul där också. Lilla hos Hannes, han vet vad han vill ha och hur mycket han skall ha av godbitar. Mycket ljud från en annars väldigt tyst grabb.

Ny app att blogga från, så det är lite nya vyer men man lära sig nog snart hoppas jag,
Ett test med collage, verkar bli suddiga bilder i vyn här i bloggen.
Julfint på jobbet har jag och mormors ängel hänger i granen.

Min nya almanacka fick jag i måndags, ingen bild som jag tagit denna gången.
Jag är nöjd med den. Fått en Glossybox denna veckan, skål, visa den i helgen, skall ta kort på den när det är ljust ute.

I onsdag på Lucia fyllde min farmor 90 år och firades så klart med de närmaste. Passade på att få ett kort med mig och farmor, ovanligt att det finns kort på oss.
Så tråkigt på TV i kväll... fixade två julkort till blå farmor och mammas moster Ella, de är de enda julkort jag kommer skicka detta år. Jag har valt att skippa det och skänka pengar till Musikhjälpen de pengarna som man annars skulle handla kort och frimärken.
Var fler som hängde på och gjorde det samma.

Ha en skön fredagskväll
Kramizz



#1 - - Svart-Stina:

Ja, den var en riktig tät, härligt maffig gran :) Vackert med de lite transparenta banden.

Svar: Tack! Ja det bra med det bandet. Kul att testa lite nytt för annars blir det bara glitter.
Pernilla Johansson