Julafton 2017

Det blev en lugn julafton för min del. Började med att skrota runt här hemma innan man gav sig av till mamma. Hannes var glad och ville ha en lekstund med att kasta en leksak.
Sedan blev det mat.
Det blev god julmat, min första denna jul.
 
Julvärdarna blev det inget tittande på, för det är några jag inte har tittat på innan och tänkte i te börja nu, det skall visst förinspelat. Jag valde tv3 kupen och kollade när Arne W tände ljuset. Sedan blev det Kalle  Hannes låg tryckt intill i soffan. Sedan blev det julklappar och fick ett par stycken.
Ville ha en termometer som jag kan använda i pottan. Hade hoppats den hade funkat i hålet på locket, me  tyvärr var det för litet, men det går fixa på annat sätt.
Upptäckte att det var magnet på den så man kan nog använda den so  vanlig tajmer. Får testa det, nu kan den sitta på kylskåpet.
Kanske vågar jag mig på att göra en köttfärslimpa en dag.
 
Man tänker tillbaka för 4 år sedan man var runt i Amsterdam vid julen. Regn minns jag det var men på juldagen sken solen.
Jag passade på att ta en egen promenad helt själv den dagen med kamera.
Så klart var det belysning på gågatorna.
Man skulle varit ute när det är mörkt för att se hur det ser ut,  men inser att man är väldigt dålig på att gå runt på kvällen i Amsterdam.
Hehe Michael Kors butiken saknar mig, fick en inbjuda  i december om en rea dag som man skulle fråga personalen om vad de hade för rea.
Önskat att man hade varit där.
Mamma och Cristina på en tur till affären och handla.
 
Vem vet någon annan jul med bra planering kanske man kan fira där igen.
Ha det gott
Kramizz
Taggar: Jul;

Kommentera inlägget här :