Augusti är här

När kom man in augusti? Vart tar tiden vägen? Känns som jag inte har hängt med när man inser att idag är det redan 12 augusti.

Nu har man jobbat första helveckan och det har gått bra. Jag blev klar med min del av bokslutet och revisorn kommer om någon vecka och kollar på det.
Sedan har det inte hänt mycket här hemma, har varit så trött på kvällarna. Förutan torsdagen då det blev en impulsgrej.

Satt och kollade på TV och blev så sugen att åka till den orten. Började kolla upp lite och inser att det inte skulle bli så kostsamt. Så klart Hannes får hänga med också.

Checkade av med mamma som sa först, men Hannes kan inte följa med, det kommer bli dyrt. När hon fick svaret att så är det inte så blev det JA.
Så i september blir det en övernattning i en stuga på annan ort och en massa nöje. Avslöjar inget ännu.

Igår var jag hos min arbetskollega och grillade, det var vi på jobbet som var där. Det var mycket trevligt, framåt kl 22 började det kännas som grus i ögonen. Men det blev bussen vid 23, jag behövde inte stå ensam vid busshållplatsen i mörkret, där var tre väktare så det kändes tryggt. De skulle kolla att alla på bussen hade betalt. Mig kollade de inte för de såg att jag satte kortet på apparaten. Sedan var det bara en kille på bussen, så den kontrollen gick snabbt.
Sen var det gott att komma hem och krypa ner i sängen och sova.

Idag är det gråtrist och jag får se vad som sker idag. Frysen är jag, det är inte vanligt att jag är det på morgonen. Så kallt är det ju inte.

Skall nog lyssna lite på boken jag håller på med. Har inte kunnat göra det så mycket nu när jag åkt till jobbet för mina öron skull. Har jag haft oljiga droppar i dem och har inte velat sätta i Min hörlurar i öronen då. De är inte helt bra, klådan och locket har försvunnit. Någon enstaka dag kan det komma lock i örat en liten stund men knäpper är kvar. När man är på jobbet och har folk omkring sig märker man inte av det, men hemma när det är tyst då hör man det varje gång man sväljer.

Ha en riktigt go lördag.
Kramizz 

Taggar: Jobbet, Resa;

Kommentera inlägget här :