Pärltumme

Finns det? Pärltumme. Hehe det känns att man håller på att pärla tavlor.


Har ont i min tumma, jag håller pennan och trycker för hårt inser jag. Igår testade jag löst och då gör det inte ont. När jag satt dit pärlorna löst så får jag trycka till på dem efteråt eller lägga en tung bok på.

Jag fick en pärltävla som jag skall ha i sovrummet i onsdag. Kollade och räknade påsarna som var med. Det var inte lätt för de var i olika storlekar. Men för första gången fattades en färg. Visade sig vara svarta pärlor. 11 påsar, dvs. 2200 pärlor.
Skrev till Wish och fick svar att jag skulle skicka en bild på det men var på jobbet så det kunde jag inte göra på direkten.
För de betalar pengarna åter.
Jag fick sedan 4 timmar ett nytt meddelande att de sett att paketet är skadat när de kollade trackingnummer. Men mitt paket är inte skadat bara en liten törn i ett hörn på kartongen som inte skadade innehållet.
Då skrev de att de skickar nytt. Jag fattar inget.
Men när jag kom hem så skickade jag en bild så får jag se vad man nu får för svar.

Allt svart på Buddhan saknas pärlor till. Snygg är den.


I måndags var jag och mamma och hämtade köksbordet hos en på jobbet. Hjälp skivan var tung, men det kommer bli snyggare än det jag har nu.

Nu står det i vardagsrummet tills jag fått bort furubordet. Det står inte i vägen så det är långt. 


Jag fick en idé att slänga de skrynkliga utemöblerna på balkongen för de har gjort sitt och sätta ut furubordet dit istället. Det får plats där ute.
Så det blev att ringa pappa som kan det med trä m.m. Är det ingen fukt så ska.l det funka och det är det inte. Min balkong är inglasad.
Har en trähylla där ute som är en vanlig lagerhållning och den har stått där i flera år och den är lika fin som då jag satte ut den.

Så nu är det bestämt att det bordet åker ut på balkongen.

Kul med lite ändringar här hemma.
Så skönt är det nu, jag är ledig varje fredag till semestern så jag njuter av dagen idag. Carpe Diem. 
Dags att i ta en sen frukost känner jag, magen säger till om det nu.

Ha en underbar helg
Kramizz

Taggar: Hantverk, Inredning;

Kommentera inlägget här :