Gratisbilder

Det finns en hel del sajter med gratisbilder som man kan skriva ut och färglägga. Jag ville ha lite halloween bilder så jag hittade ett par stycken.

Detta blev den första jag gjorde.

Kul att göra. Använde en hel del olika pennor. Faber-Castell Polychromos så klart och de nya Marco Raffine pennorna som jag gillar.

Även mina steadtler akvarell pennor kom till användning. Sedan blev det lite orange glitter på pumporna med Gelly Roll Stardust.

Syns inte bra på bild. En vit posca användes också. Sedan på himlen målade jag på lite skimmer med Wink of Stella clear.

Kul att testa lite nya stilar.
Min skrivplatta kom prata till användning, den jag köpte på Lagerhaus. Har en kartonger under ifall pennorna skulle bli. Da igenom.

Blir inte så mycket målat för att nu blir det så mörkt och man ser inte så bra. Man får passa på under helgen när det är ljust.

Innan målningen lades ned så testade jag något nytt gällande bakgrund.

Torrpastel tror jag man kan säga. Med en plastkort, en liten papperstallrikar och rundlar så kan man skrapa av lite från pasteller så får man ett pulver som man sedan drar ut med rundeln. Skitiga blir man, men kul att testa.

Får se om det kan bli något av detta.

Ha en go kväll
Kramizz