Jönköpings marknad

Idag blev det en liten sväng till marknanden, var nere redan vid 10 och det var en hel del människor som var och kollade och rev bland kläderna.

Kan säga att det inte blev något marknadsfynd för min del, kollade inte heller efter något speciellt. Var på apoteket för att införskaffa lite vitaminer hehe :)
Jag har mina brister men verkar inte ta till mig allt ändå.

Kollade in Cervera men hittade inget där, sedan var man lite dum att man gick in till Oil & vinegar, man kommer ju aldrig tomhänt ut därifrån.
Häftig pasta... gott gott med grissini som jag gillar att ta till sallad, speciellt de med vitlök och persilja smak.

Sen blev det också lite resegrejer för närstående flygresa.
Mamma passade på att skaffa lite mer till hennes nya resväska som hon har köpt, det blev en stor en så hon behövde adresstag och ett band  som håller ihop väskan om något skulle hända den, har ju hört att hanteringen är inte så varsam.
Men det är två månader kvar tills dess så vi hinner med lite innan dess :)

Men nog längtar man allt dit att få resa till Amsterdam... denna fina stad, har ni aldrig varit där så kan jag säga att nu skall passa på att åka dit.
När jag kom hem från marknaden blev det att hämta ut ett paket, den nya querkles boken, blev lite förvånad att jag fick den nu, vad jag läst så skulle den komma ut 2 juni. Har de gjort en miss och skickar den för tidigt?
Man kan fundera på det.
Det är djurbilder i den nya querkles boken :)
Sedan blev det en sväng till frisören för att lämna 40 kr, jag var och klippte mig igår och hon hade ingen växel så hon sa att det var okej med lämna dem sedan.
 
I veckan fick jag lite fodral hem, ett till mobilen för mitt andra hade gått sönder och sedan ett fodral till surfplattan... det blev lite färgat denna gången.
Bra eller dåligt vet jag inte, men man kan inget annat än testa det.
Det är vridbart så man kan ha plattan liggandes eller stående.
Lyssnar nu på en tegelstensbok, de har delat in den i tre delar på storytel, är på del 2 nu, tror det kommer vara ca 30 timmar lyssnade. Jag har väl lyssnat på ca 12-13 timmar.
Främlingen heter boken... ni som har sett serie Outlanders vet vilken bok jag menar, det är en serie tegelstens böcker, har blivit tipsad av den av några stycken nu så jag började lyssna på den, men kommer nog allt ta lite andra böcker emellan dessa tegelstensböckerna. har några på gång som jag vill lyssna på. Har 3 böcker kvar av Häxmästarserien. men bok 12 av 15 släpps först den 9 juni så än hinner jag med att lyssna lite på Främlingen.
Har ni läst eller sett serien? vad tyckte ni om dem?

Ha en go kväll
Kramizz
Taggar: Shopping;

Kommentarer :

#1: Kajsan

Jo, jag har läst dom, har kommit till "Trummornas dån" del 3. Jag tycker att dom är bra och lätta att lyssna på! Vet att det finns fler efter den jag lyssnar på nu, men inte på Storytel än.

kram kram

Svar: Ja Kajsan det är lätt att lyssna på dem, har tagit mig igenom första boken nu och skall ge mig på resten. Såg det att det finns ett gäng böcker men Storytel har inte gett ut dem alla ännu, men det kommer nog :) Kramizz
Pernilla Johansson

skriven

Kommentera inlägget här :