Visby dag 2

Steg upp vid 6 hade haft en jobbig natt med migrän som jag brukar få när jag är borta så här. Så huvudet var inte helt okej, men jag var med allt. Idag höll vi på till 16 och sedan var det aktivitet som jag absolut inte ville missa. Svettigt och varmt var det. Solen sken och det gjorde inte bättre för mitt huvudet. 
Skall berätta om aktiviteten senare.
Hehe känner ni igen mig? Man skulle ta en person som min pratat lite eller inte med dessa dagar och måla av. Man skall inte titta på pappret och kolla på personen och måla av den personen. Sedan skall man skriva på med sitt namn.
Skrattade gjorde man allt hehe. Jag målade inte bättre.

Maten löste sig idag. Nu fick de en lapp med det protein jag kan äta så idag blev det rätt. Det blev kyckling till lunch. Det var hyfsad okej. Men folk blir inte mätta. För mig är det inte problem eftersom jag inte kan få i mig en hel portion.
Till middag så fick vi nog det godaste de serverat. Torskrygg med något örttäcke, till den gnocci eller hur det stavar. Sedan efterrätt.
Något som jag tycker är konstigt och jag hör andra har reagerat på det är att det är ingen sallad till maten. Bara varma grönsaker.
Nu är det bara en lunch kvar innan vi åker hem.

Jag hängde inte med ut efter middagen, vill bli bra i skallen tills imorgon.
Så hotellrummet och sängen får det bli för min del.
Har lyxen och ha eget rum. Fanns inte så många enkelrum men jag och Helena fick det, vi anmälde oss snabbt. Medans våra kollegor fick dela rum.

Nu skall jag ta det lugnt och bota skallen ordentligt.
Blir en lång dag. Åker härifrån efter lunch och sedan flyg till Stockholm därifrån tåg hem till Jönköping. 

Ha en bra kväll.
Kramizz