Semester mood

Ja nu så börjar man känna att semestern närmar sig. det är lugnt på jobbet för man har inte så mycket kvar att göra, det blir några små saker att fixa på måndag sedan har jag semester :)

Snart börjar det närma sig Amsterdam resan också... blir att planera lite vad det är man skall se denna gången. Har ett par saker jag satt upp som väskmuseet och botaniska trädgården... måste ta lite kort där.
Sen vet jag inte var det kan bli för mer ställen man kommer gå till.
Garanterat blir det Michael Kors butiken och Albert Cuyp marknaden, det är tradtion att man skall gå på den marknaden hehe.
Givetvis är man i Amsterdam för att besöka brorsan, hans sambo och hund... inte bara nöje ;) hehe.

Jag har tid att fundera på vart man skall ta vägen och kolla på i Amsterdan, det är ju inte så att jag åker dit det första jag gör, jag hinner vara hemma några veckor innan man reser :)
Vila upp sig innan hehe... nä jag är redan inne i semesterläge för att man har ett sk säsongjobb då man inte har så mycket på våren.
Skönt att man har sommartid med en timmes förkortning varje dag och ledig fredagar :)

Nu i veckan är det internationella matmarknaden så det kommer att bli en tur på den och kolla in, den skall visst vara lite större detta året, får se om det finns lite ny mat att testa på, har ju smakat en hel del av det efter att varit på den åren innan.

Lovar att denna gången kommer det inte bli Känguru, aldrig mer hehe
Några bilder jag tog förra året när jag var på marknaden.

Finns det holländska små pannkakorna med nutella så kommer jag äta det... mums mums
Ha en skön dag
Kramizz
Taggar: Amsterdam, Marknad, Resa;

Kommentera inlägget här :