Så saknad... lilla PP

Idag så var det ingen bra dag... det blev ett oväntad uttgång som man inte alls hade tänkt sig.

Lilla PP har fått somna in vid 8 års ålder Han kom till mamma i 2008 efter att han hade kommit tillbaka till uppfödaren och mamma bestämde att ta honom. Uppfödaren ringde och frågade om min bror var intresserad av honom men han kände att det inte var rätt då för honom att ta en hund.

Här är en liten PP så sa vi Jesper eller Jeppe till honom.
En riktig liten nallebjörn var han när han var liten.
Han har fått många att le år hans luffande i Amsterdam har många velat ta kort på honom men han gillar inte att man tar kort på honom men ibland kan man fånga en bild på honom.

Åhh vad saknad han kommer att vara. Brorsan var hans favorit, när mamma skypade med honom så kollade PP vart han kunde vara och hade sina ljud för sig. Så det var tur att brorsan var hemma för ca en månad sen och träffa PP och PP honom.

Nu kommer ett gäng bilder på PP.
Nu kommer du inte luffsa mer på dina promenader eller komma springande till mig när vi möts ute. Du kommer inte ha ont av värmen mer på sommaren och du kommer inte ha ont mer.

Så tråkigt att du de senaste timmarna skulle få vara hos vet. istället för att vara hemma det sista. Du måste haft riktigt ont men inte visat det för om du hade gjort det så kunde man gått till vet. mycket tidigare. Men hundar är bra på det med att gömma sin smärta.

Vila i frid lilla gubben hoppas att du ligger i ett svalt gräs och latar dig som du är bra på och att du fått möta din vän Affi igen.
#1 - - Margrethe Svendsén:

Nilla...jag sörjer med er, det är så ledsamt. KRAM

Svar: Tack! Ja det är ledsamt. Kram
Pernilla Johansson

#2 - - Maria Johansson (Kennel Våranzonz):

Många kramar till er .... smärtan är olidlig och jag sänder så mycket styrka jag bara kan till er. Även om man inte träffat lille PP så känns det som man gjort det genom bilder på fb. Sörjer med er och många kramar

Svar: Tack! Ja man få den känslan igenom att se bilderna. Man vill att de skall må bra. KRAM
Pernilla Johansson

#3 - - Christel:

Så sorgligt, beklagar verkligen och sänder styrkekramar till er💚

Svar: Tack kram
Pernilla Johansson

#4 - - Eva:

Beklagar Tina o Nilla. Så fina bilder på honom. Många kramar Eva

Svar: Tack Eva kram
Pernilla Johansson