Gamla bilder

För ett tag sedan, ja det är över en månad sedan så var jag och brorsan hos pappa och då fick jag med ett litet gäng foto som pappa hade, en del har jag sedan innan eller har sett. Mamma har några också.

Detta kort är jag med en korg med Shih-Tzu valpar, mer fokus på valparna än jag hehe, det var inte lika viktigt att få med hela mig på bilden hehe hehe.
Verkligen 70-tal på inredningen.... kan säga att det bordet man ser lite av är rejält, det har min pappa gjort... fint bord. Finns bara det och sedan har farmor ett som inte är exakt lika :)

Lite längre tillbaka, när vi bodde på Råslätt och innan vi flyttade dit vi ser bilden ovan som är ett hus som pappa bygde :) så hade min bror ett lekskåp i köket. Han hade inget eget rum då.
Då kan man hamna i en låda i skåpet, vet inte om mamma städade undan honom hehe...
Hehe att luggen är så kort beror på att JAG hade varit framme med saxen och mamma fick fixa till det lite... hmmm hehe.

Sen fick jag detta kortet på mig med min fina dress i gult och rött... finns ett kort när jag har den tröjan och ett par rosa byxor, ingen fin färgkombo kan jag säga. Skall se om jag hittar det.
Kortet är tagit i farmor och farfars sommarstuga i Mukkavaara i Lappland. den gamla soffan har man legat i en hel del och sovit med mygg surrande runt en.
Taxen Putte är det som är invirad i en filt, det var farmor och farfars hund.
Detta kort är det som mamma har.
Nu så kommer bilden på min fina färgkombo... hur mamma kunde släppa ut mig vet jag inte hehe...
Jaja väska redan då :)

Nu åter till korten jag fick av pappa...
Håller mig kvar i Lapplands trakterna. Vid farmor och farfars stuga eller rättare sagt stugor. Vi var många och många sängar behövs.
Kortet var blankt så svårt att fånga det bra. Jag bär på Sara i lila dress och brorsan på väg någonstans. Vita volvon är farfars bil, den har kört många turer från Jönköping till stugan den andra bilen vet jag inte vems, kanske pappas. Detta är vid sommarstugorna.
Jag vet inte vart detta är tagit någonstans, men det är jag brorsan och ev kusin Nicke för han är rödhårig.
Detta ända berg jag vet är Dundred i Gällivare... men det är kanske något annat ställe, det kan säkert pappa eller mina fastrar upplysa mig om.
Det var ett par bilder till men de var så mörka så de blev inte bra att ta kort på...

Ha en bra dag.
Kramizz