Första shoppingturen

Lika bra att gå all in med det man hade planerat att köpa.
Två kassar kom med hem.

Vi började med att svänga runt hörnet från där brorsan bor och då kommer man direkt på Leidsestraat som är en stor gata med butiker av alla sorter. Krimskrams som det är när turister håller till alltså souvenirer. Karen Miller, Hugo Boss, Adidas ja allt vad man vill, och då klart Michael Kors. Vi gick inte in, bara fönster shoppa.

Vi hamnade på den stora shoppinggatan Kalverstraat och hamnstaden på svenska H&M, wow vilken butik, 6 våningar och massa space emellan kläderna, inte trångt och man kan se kläderna. Kristallkronor hängde i taket. Har gått förbi många gånger men har aldrig varit inne i den butiken.
Mamma kom ut med det hon var ute efter.
Fortsatte gatan fram och hamnade på desigual, första gången jag var i den butiken. Hittade en snygg väska, blir bra till mig och matlådan får plats om jag känner för att ha den till jobbet.

Alltså när vi då var på väg tillbaka till brorsan så blev det Michael Kors besök.
Fastnade för en väska, mamma för samma väska. Ja det fick bli den och likadana väskor hehe... kan ni tänka er, INTE svart heller.

En lila väska. Jag gick faktiskt tillbaka med den för att det är märken på den från när den varit ihop vikt eller pressad.
Tyvärr så var de slut när jag kom tillbaka. Kan säg om den hade varit till fullpris hade jag inte köpt den för så hade jag inte velat ha den. De sa att det kommer försvinna för det är läder, de lade i extra papper för att det skulle släta ut mer.
Väskan var på rea... € 394 hade jag inte betalt för den som den normalt skulle kosta. För det var riktig bra rea och därför behåller jag den.

Efter det gick vi till Burger King och satte oss på en bänk på Leidseplein och kollade på folk.

Sedan gick vi hem med dagens shopping och tar det lugnt, ja jag var tillbaka till MK med väskan men annars har det varit lugnt.

Imorgon blir det en sväng till tågstation som även har ett gäng butiker sedan de byggde om. Har inte varit där innan. Visst det var klart 2015 så det har inte funnits så länge det med butiker.

Hehe vill inte säga att man INTE skall shoppa man vet aldrig vad man hittar.

Ha en bra kväll
Kramizz