Michael Kors

Det är väl ingen hemlighet att jag gillar Michael Kors. Snygga stilrena väskor som faller mig i smaken, visst de har ett pris men ändå något man kan nå efter att sparat en slant. Finns ju andra märken som man aldrig kommer att äga.

Jag gillar även Guess märket som är ännu billigare än MK.
Nu efter min tur i Amsterdam så var man tvungen ann ändra bland väskorna här hemma. Min väskdörr.

Det är bara den svarta bling bling väskan nere som inte passar in för de har inte något märke. Hehe de flesta väskorna är köpta i Amsterdam. Den svarta Guess väskan med svart tofs är min första märkesväska jag köpte, och den är köpt här i stan, min första MK är sen svarta Selma väska som är köpt i Sverige, resten har jag köpt i Amsterdam, inkl bling bling väskan.

Vilka märken gillar ni på väskor?

Min lilla samling med Michael Kors väskor och en stor plånbok, det går inte ha en liten väska till den. Mobilen skall få plats men hehe det gör sen inte för då går det inte stänga den, måste ut innehållet som är i den i så fall.

Ja jag köpte en pom pom också från MK, ville ha den i silver för den skulle passa mig svarta väska som har silver detaljer.

Upptäckte att även den lila nya väskan hade silver och den blev snygg till den också, som ni ser på någon bild uppåt.

När jag var på MK förra året så sa han som stod där att pappret i väskan skall man behålla i när man inte använder väskan för det gör att den behåller formen. Så det får vara kvar i mina väskor.

Jag skall samla på mig mer papper, jag märker att den ena guess väskan har tappat formen för den är mjukare. När man köper väskor så tar de alltid ur papper, man kanske skall säga till att det skall vara kvar för att väskan skall få det stödet i formen. Man lär sig med tiden.

Sedan använder jag påsarna, då ser inte väskdörren så fin ut hehe.

Men det skyddar väskan. De två nere har jag inga till, borde försöka få tag på det.

Blev lite väskvård på köpet hehe
Nä nu är det sängen som gäller för mig.
Nattinatt
Kramizz

Taggar: Guess, Michael Kors, Väskor;

Kommentarer :

#1: Biggan

När jag var ung köpte jag ofta väskor men aldrig märkes väskor .. och då köpte jag även skor som matchade .. nu går jag mest med rygg säck i sommar har jag faktiskt en liten färggladväska som jag trivs med så jag är väldigt förtjust i din fina färgglada väska som hänger där längs ned

Svar: Ja den väskan använder mycket, jag köpte inte märken innan heller och matchade gärna. Skärp skulle matchas också hehe. Ryggsäck är bra, använder det ibland också.
Pernilla Johansson

skriven

Kommentera inlägget här :