IsaDora - Pink Bomb och lite MK

Ett rosa nagellack visar jag idag från IsaDoras Gel nagellack. Jag måste säga att IsaDora penseln är dn bästa av de nagellack jag har, det är lätt att stryka på nagellacket.
Färgen heter Pink Bomb. Somrigt nagellack tycker jag, Härligt med lite färg på naglarna.

Brorsan vet vad syster gillar... han taggade mig på detta foto.
Runt hörnet som han säger och ja det är sanning också för går man runt hörnet där han bor och går rakt fram så kommer man till denna snart öppnade butik. Gissa om jag längtar till Amsterdam nu. Jag skall nog lyckas smita in där när mamma inte ser, kan ju säga att jag skall till iittala butiken som ligger granne...hehe, nä jag tror mamma vill in dit också och titta.
Hoppa kunna hitta en plånbok som jag har råd med och gillar... ja gillar skall nog inte vara svårt hehe.

Jag är så glad över de väskor jag har från MK :)
Nu när jag har så små matlådor så får faktiskt den plats i den stora MK väskan hehe... men en liten kasse blir det med yoghurten och isvattnet, men det får plats sen när man åker hem och de är tomma. Så det blir bara en väska att bära på då, precis som jag hade innan när jag körde Björn Borg väskan crossover och bar på lunchkassen.

Nu så får jag allt längta några månader innan man kommer till Amsterdam, men brorsan med familj kommer ju om någon måndad, det skall bli himla trevligt att träffas igen... sist var i Augusti som man såg honom.

Ha en underbra ledig helgdag
Kramizz
Taggar: IsaDora, Michael Kors, Nagellack, Naglar, Väskor;

Kommentarer :

#1: rememberthiis.blogg.se

härlig färg på naglarna :D

Svar: Tack! :)
\m/

skriven
#2: Julia

snygg väska :)

Svar: Tack! :)
\m/

skriven

Kommentera inlägget här :