Vår egen lilla hemlighet

Författare: Ninni Schulman
Uppläsare: Angela Kovacs

Socialsekreteraren Anna-Karin försvinner och man börjar leta efter henne. Hon skulle göra ett hembesök hos en familj som hon hade fått en anmälan om, men kom aldrig fram dit.

Journalisten Magdalena kan inte låta bli att lägga sig i fallet, sen var det hon som gjorde anmälan om den familjen som Anna-Karin skulle besöka efter att sett blåmärken på hennes sons kompis kropp.

Dagen efter Anna-Karins försvinnande hittas hennes bil blodig av hennes man, polisen tar in mannen för att kolla hur han hamnade där de hittade bilen för det är inte alls logiskt. De misstänker även att han har med försvinnandet att göra.
Vem kan ligga bakom försvinnandet och hur går det med familjen som har fått anmälan på sig... ja det får ni läsa själva om eller lyssna på, mer avslöjar jag inte.

Bild Adlibris

Jag hade lite svårt att komma in i boken men  kunde ändå inte låta bli att lyssna på den, upptäckte efter att ha nästan lyssnat klart på boken att jag hade missat en bok i Hagforsserien om Magdalena Hansson som kommer tillbaka till sin barndomsstad.

Jag har lyssnat på bok 1 och 2... Flickan med snö i håret och Pojken som slutade att gråta. Klicka på titlarna så kan ni se vad de handlar om... och vad jag tyckte om dem (var tvungen att flytta dem från min gamla blogg, såg att jag har ca 35 boktips att flytta hit, får ta tag i det sen...
Nu till mitt omdöme av denna boken:
Taggar: Boktips;

Kommentera inlägget här :