Maybelline - Tutti Fruity

Efter att kommit in ifrån blåsten och regnet idag var det skönt att sätta sig i soffan, det var då likabra att fixa till dem.

Valde en Maybelline nagellack som jag inte testat innan.
Ljuslila med glitter i skulle man kalla det, den är inte helt täckande, jag målade tre lager men det täcker inte nageln helt.
Dekorationen är sådan som man klistrar på, det är vad jag klarar av hehe... Snygg är det inte med  kanter som syns väl.
Godis namn.

Gällande Essies baslack så tycker jag att den är bra, nagellacket håller längre och bara på dessa dagar så har inte naglarna skivat sig mycket. Väl värt att köpa.
Blev lite förvånad när jag kom till jobbet i måndags, på dörren såg man märken efter en kofot eller liknande, det visade sig att vi hade haft inbrott, men de verkar inte har snott något. Bara varit inne och vänt, alarmet tjöt väl, ett klistermärke att det är larmat hjälper inte mot tjuvar.

Passade på att ringa pappa och se hur det är med honom, han lagade mat, så det blev ett kort samtal för han behövde gå tillbaka till grytorna. :)

Igår så läste jag på Pernilla Wahlgrens blogg att vi hade haft namnsdag i söndags, jag brukar alltid ha en vän eller släkting som kommer ihåg det eller ser det någonstans, men inte i år...
Så jag skrev lite på skoj det på hennes blogg och sen lade jag ut det på Facebook för att skoja lite, och jag fick många grattis där, men den mest kända personen som grattade mig måste vara bloggskriverskan. Hehe...
(kan tillägga att vi aldrig firar namnsdag och vi tar inte så alvarligt på det)
Ha det gott
Kramizz
Taggar: Essie, Maybelline, Nagellack, Naglar;

Kommentarer :

#1: Anonym

Så fina naglar! duktig du är ! :)

Tack fina du blir helt rörd att du tänkte på mig! <3 jag hoppas allt är bra med dig!

Svar: Tack... enkelt när det är färdiga klistermallar. är för darrig att göra något annat. Med mig är det bara bra :)
\m/

skriven
#2: Anonym

tack snälla <3

Svar: :)
\m/

skriven
#3: Anonym

är de dina riktiga naglar? :)

Svar: Ja det är mina naglar :)
\m/

skriven

Kommentera inlägget här :