Zzz trött

Ja ikväll är jag trött...

Jobbade första dagen efter att jag ramlade... kan säga att det känns att knät inte är helt bra, men man kan inte stanna hemma för den orsaken mer.
Men det var otur med vädret idag att det skulle vara snö på marken så man såg inte om det finns is under. Jag fick gå sakta och ta en massa pauser till busshållplatsen.
Jag passade på att gå till jobbet när det var ljust för att jag ville se underlaget. Jag hade bestämt innan att jobba en 4-5 timmar idag, en lite mjukstart.

Bussresan dit gick hyfsat, men det var lite ont att siga upp på bussen och sen där man skulle sitta. Men hittade den plats med mest benutrymme så man kunde sträcka ut benet lite.

Det gick bra att jobba, får se om jag får ordning på kaoset... det blir så när man är borta och nu har jag varit borta i 1,5 vecka. Men tyckte jag hann med en del i alla falll.

Hemvägen var inte så bra heller när snön jade smält och att det var kallt så visste man inte om det var is eller inte på vissa ställen... men kom fram till bussen helskinnad.
Men på hemvägen var det inte någon plats ledig på det bra stället... så jag hade ont i knät på hemresan...

Väl hemma blev det lite arbete till innan arbetsdagen var över.

Nu håller jag på att slockna...
Skönt med fredag och två lediga dagar innan man böjar jobba igen i hela veckor. Om det blir operation den 9 mars så är det 5 veckor kvar tills dess... det är ju ingen tid alls ju... uj uj hur skall man hinna med allt hehe...

Kramizz
Taggar: Jobbet;

Kommentarer :

#1: Julia

söt bild :)

Svar: Han den var så söt den lilla valpen...
\m/

skriven

Kommentera inlägget här :