Venice the party - OPI

Här är det fösta av de Limitied Edition nagellacken från OPI. Det är höstens Venice kollektion från OPI som skall komma ut i butikerna i mitten av augusti har jag hört.
Jag skickade efter mitt från USA... billigare och man får det innan :)
Det är en snygg färg, blir lite randigt på naglarna med det första lagret sen får man ute det bättre. Jag har två lager, någonstans 3 lager för det blev randigt.
Vad tycker ni om färgen?

Jag försökte med att stämpla naglarna, men missade lite...
Som synes på ena kanten av nageln, har tyvärr inte någon tunn pensel för att testa att måla på linjerna och göra dem längre.
Festliga naglar till fredagen hehe :)

Ha en skön torsdagskväll
Kramizz
Taggar: Nagellack, Naglar, OPI;

Kommentarer :

#1: MartinaOlsson

hej! allt bra? :)

Svar: Allt är bra här...
Pernilla Johansson

skriven
#2: Julia

fin färg men känns som att liknande färger är överallt nu :)

Svar: Ja det är sant... jag köpte denna för jag inte har denna färg... men det är som den fina Selene från Zoya är så lik Zoyas Giovanna, inte alls så stor skillnad... bara shimret som skiljer dem åt lite. Känns som man får leta efter udda och annorlunda nagellack nu hehe... om man vill ha lite nytt.
Pernilla Johansson

skriven
#3: Malin Monroe

Jag gillar färgen skarpt! Och stämplarna är svåra och hantera många gånger tycker jag att det är lättare att måla för hand än dessa stämplar. Mvh Hon utan tålamod 😂

Svar: Ja det är en fin färg... ja de är det, en del plattor får jag inte alls att funka medans andra funkar fint... jag klarar inte måla för hand för jag darrar så, då blir det inte vackert. :)
Pernilla Johansson

skriven

Kommentera inlägget här :