Prosperity - KOH

Kände för att fixa naglara idag, det ble ett nagellack jag köpte i Amsterdam, inget billigt märke precis. Det är nog det dyraste nagellack jag har. Kostar €19. Så det blev bara två nagellack av detta märke KOH som jag köpte med mig hem. Annars hade de fina färger.
Färgen blev ljusare röd än vad det ser ut i flaskan, målade två lager kan hända att med tre lager hade färgen blivit mer som flaskan visar.
Snygg röd färg med shimmer... som jag gillar.
Lätt att måla med och blir inga ränder.
Vad tycker ni om färgen?

Hehe min brors kommentar när jag visade påsen med nagellack jag hade köpt i Amsterdam. Tror det var 9 st... "Du är galen" Ja kanske det hehe... men älskar nagellacken :)

Kolla in vad jag har för nagellack under Mina nagellack.. där de med länkar är de nagellack jag har visat upp här, de utan länkar är gamla och nya som jag ännu inte visat upp.
Någon av de icke länkade kan ni säga till om ni vill se så skall jag försöka fixa det :)

Ha en skön kväll.
Kramizz
Taggar: KOH, Nagellack, Naglar;

Kommentarer :

#1: johanna

fin färg!

Svar: Ja visst är den :)
Pernilla Johansson

skriven
#2: Kattis

Åh, man kan nog inte ha för många nagellack. Dottern tog upp mycket plats på kontoret med alla lacker. Sen började hon som nagelterapeut. Så där står nu lackerna och torkar på hyllorna.
Men jag har dock alltid fina, designade naglar.
Kram

Svar: Åhh vilken tur du har med det någon kan fixa dem åt dig. Önskar jag kunde det där på mig själv. :)
Pernilla Johansson

skriven
#3: Kattis

Jag är en gammal nagelbitare, sen hittade en kollega detta med geleförstärkning för massa år sen och sen dess har jag gått och fått det fixat. 💅🏼
Jag har en dotter som är frisör också. Så det blir väldigt billigt med mina skönhetsfixningar.😀

Svar: Det var en himla massa tur du har med allt detta hehe, underbart :) Jag har haft akryl innan men tyckte mina nagelband tog så mycket stryk och blev himla känsliga efter det... så därav lade jag av med det, mamma blev allergisk och jag ville inte ta den risken att jag skulle åka på det också.
Pernilla Johansson

skriven

Kommentera inlägget här :