Äntligen klar med badrummet

Ja nu är det klart med badrummet, det är så gott att ha gjort detta klart.

Som jag skrev om innan så har jag varit på IKEA och shoppat lite, tvättkorgen visade jag sen var det ett skåp också som jag köpte.
Men där behövdes sågen komma fram...

Nu är jag redo.... hehe
Ovanlig bild, gillar inte vara med på bild... 

Resterna....

Jag var tvungen att såga i den nya skåpet för att få in det under handfatet. Det är så att botten inte har sågat utrymme för handfat som går ner i golvet med ett rör så det var det jag sågade bort... blev inte så vackert för jag har för stor såg som inte kan vinkla men det är inne i ett skåp och det syns inte. Skåpet gick inte på en förmögenhet heller... strax under 200 kr.

Hur blev då badrummet när det är klart?
Jo så här...

Skåpet på plats och en matta... märker det är kallt om fossingarna när man har duschat så det behövs, skall skaffa en typ av matta som man står på efter man duchat som inte är en matta utan mer en tjockade badhandduk... vet ni vad det heter?
Lättare att söka efter det om man vet vad det heter.

Nu har jag fönen inne i badrummet för att det nu finns en kontakt uppe vid lampan på badrumsskåpet för att kunna sätta i fönen eller ladda tandborsten.

Handdukstork, tror inte man kommer använda den, för den går på el och har har hört av andra att den kommer dra en hel del kostnader... sen ovanför toastolen, men får hoppas att alla har fält ner locket för tänk om handduken ramlar ner... men skulle man skaffa denna badmatta jag är ute efter så kan man ju hänga upp den där så hinner den troka tills dagen efter...
Röret vid sidan är till för att kunna ha tvättmaskin i det hörnet. Finns nu två kontakter till tvättmaskin och torktumlare om man skulle ha det... Känner att detta badrummet skulle kännas litet med en tvättmaskin där.

Tvättkorgen och de kontakter jag skrev om innan...

Jag är så nöjd med mitt badrum nu... känns större än innan och det har neutrala färger så man kan byta färg som man vill... vill jag har lila så kan jag byta till det, eller känner jag för rött så kan jag ha det... Perfekt.
OCH det är så skönt att få bort badkaret... kliva in och ur det när man duschar och är stor som jag, så är det inte lätt, men nu slipper jag det.

Så här såg det ut innan...

Lila perioden... den duschdraperiet passar in nu också... tror jag köpte det på Coop om jag inte minns fel.

Hmm undra vart jag lagt det... 

Så nu skall ni slippa se mitt badrum för nu är det klart...
Kramizz
Taggar: Badrum, IKEA, Inredning, Shopping, Stambyte;

Kommentera inlägget här :